Onderwijs – Educatieve oplossingen

Door de komst van IT-opleidingen, waarin digitale content en internet in het klaslokaal zijn geïntegreerd, hebben docenten projectoren nodig die een eenvoudigere en efficiëntere manier van lesgeven mogelijk maken.
CASIO is klaar voor de toekomst met ondersteuning van IT in klaslokalen. Wij noemen dit het ES-concept (Educational Solutions).


 • Om de bediening vereenvoudigen en een soepele klassikale uitleg bevorderen.
 • Flexibele manieren van lesgeven mogelijk maken, waarmee studenten worden gestimuleerd om met de lessen te participeren.
 • Afstemmengestemd op de behoeftes van studenten en om interactieve communicatie aan te moedigen.

Begin snel en eenvoudig met les geven. One Click Connection Projectoren


Wij hebben met docenten en IT-managers op meer dan 40.000 scholen gesprekken gevoerd waar CASIO-projectoren werden gebruikt. Op basis hiervan hebben we vastgesteld wat de ideale prestatiekenmerken van de IT-projectoren zijn voor het klaslokaal van de toekomst.
Door draadloze bediening te introduceren en de ingewikkelde instelprocedures te vervangen door een snelle, eenvoudige optie om te Verbinden met één klik, zijn er minder restricties voor het indelen van de klasloken. Daarnaast kunnen twee handige functies geinstalleerd worden op een smartphone of tablet: een moderatorfunctie en een functie om zowel de pc als de projector op afstand te bedienen. Hierdoor kunnen de docenten en studenten de projectie vanaf elke plek in het klaslokaal bedienen.
 • Typische school indeling
  Typische school indeling
 • Eiland indeling
  Eiland indeling
 • Vierkant indeling
  Vierkant indeling

Film: Hoe onze educatieve oplossingen u kunnen ondersteunen

Meer informatie over de educatieve functies van CASIO's Educatieve Oplossingen