Modern en interactief met de revolutionaire CASIO-app

Voor de CASIO-projectoren* is een speciale app ontwikkeld, waarmee moderne media als tablets of smartphones eenvoudig in het onderwijs geïntegreerd kunnen worden: dat biedt geheel nieuwe mogelijkheden voor de vormgeving van het onderwijs! Met deze innovatieve toepassing volgt CASIO de huidige technologische ontwikkeling op de voet: tenslotte gebruiken veel leraren al een tablet of smartphone.

* Functie beschikbaar in geselecteerde modellen. Raadpleeg de gedetailleerde productbeschrijving.
 • Wireless presenteren vanaf uw smart device

  Zodra de app op de tablet of smartphone is geïnstalleerd, kan deze de projector rechtstreeks aansturen. Vanaf het bureau van de leraar of een andere plek in de klas wordt de presentatie met behulp van de projector wireless op een groot vlak weergegeven. Hierdoor wordt snel en gemakkelijk een volledig nieuwe stijl van presenteren mogelijk, aangezien de spreker zich vrij door de ruimte kan bewegen en met de toehoorders kan communiceren. Het klassieke onderwijs met de docent vooraan behoort daarmee tot het verleden. Er wordt ondersteuning geboden voor gangbare bestandsindelingen zoals PDF, JPG of Powerpoint to go.
 • Projectie van spontane camera-opnamen

  Wilt u de politiek- of geschiedenisles interessanter maken met behulp van krantenknipsels? Wilt u het resultaat van geslaagde chemische of natuurkundige proeven documenteren? Met de app van CASIO is dat geen probleem: u kunt simpelweg beelden met de tablet of smartphone opnemen en deze via de app op een groot vlak weergeven. Tijdens de presentatie kan de inhoud worden bewerkt en vervolgens opgeslagen. Met de camerafunctie kunt u uw smart device als een documentencamera gebruiken: het beeld wordt in realtime via de projector weergegeven.
Tip: in de vaak drukke dagelijkse schoolpraktijk hebt u de afstandsbediening voor de projector niet altijd meteen bij de hand. Geen probleem met de app van CASIO, waarin de afstandsbediening als feature is ingebouwd.
 • Met de tablet toegang verkrijgen tot de pc

  Als softwareproducten en presentaties eenmaal zijn geopend op de pc, kunnen deze met behulp van de app worden bestuurd vanaf de tablet. Deze kan via de app als afstandsbediening voor de pc worden gebruikt. 
 • Levendig, interactief onderwijs

  Met de app kan 'live' in de presentatie worden geschreven of getekend, terwijl de hele klas dit kan volgen in de projectie. De les wordt zo nog aansprekender en levendiger. Alle bewerkingen kunnen op elk gewenst moment worden opgeslagen en later verder gebruikt.
 

Via de browser websites weergeven met behulp van de projector

Ook informatie vanaf het internet kan via de app in presentaties worden geïntegreerd. Veel mobiele apparaten bieden tegenwoordig direct toegang tot internet of een WLAN-verbinding. De app maakt het mogelijk het browservenster direct in de presentatie op te nemen. Zo kan actuele informatie vanaf het web meteen op een groot vlak worden geprojecteerd. (Internettoegang vereist)

De app is hier gratis verkrijgbaar: 
 

Belangrijke opmerking over het verbinden van uw projector via WLAN

U kunt een beknopte handleiding over het verbinden van uw CASIO-projector in onze Quickguides vinden. Hier leest u onder andere hoe u uw pc, tablet of smartphone via WLAN met de projector verbindt. Kies gewoon het juiste model voor alle relevante informatie.