Caxton CollegeSchool:Caxton College in Valencia
Producten:Green Slim-Serie
"DE DOCENTEN VAN CAXTON HEBBEN GEKOZEN VOOR DE PROJECTIETECHNOLOGIE VAN CASIO"
AMPARO GIL, DIRECTRICE VAN CAXTON COLLEGE

De prestigieuze Britse school Caxton College in Valencia heeft gekozen voor de milieuvriendelijke projectoren van CASIO. Caxton College biedt een onderwijsprogramma voor kinderen van 1 tot 18 jaar. De school was een van de eerste die nieuwe technologie ging gebruiken en het onderwijs van de toekomst omarmde.
Caxton College

"OPTIMALE COMPATIBILITEIT MET IPADS IS WAT DE DOORSLAG GAF"

Na enkele jaren projectoren met kwiklamp te hebben gebruikt, werd het tijd voor de CASIO Green Slim-serie. Door 70 van deze milieuvriendelijke projectoren aan te schaffen, had Caxton College niet langer te maken met de nadelen van oudere projectoren, zoals prijzig onderhoud en betrouwbaarheidsproblemen. Omdat CASIO-projectoren geen kwiklamp hebben, kunnen ze in zeven seconden worden ingeschakeld (waardoor studenten geen tijd hebben om te worden afgeleid). Ook kunnen ze direct worden uitgeschakeld, zodat de lestijd optimaal wordt benut.

Maar de échte reden voor de overstap was iets anders. Wat in dit geval de doorslag gaf, was dat Green Slim-projectoren van het Japanse bedrijf de resolutie van iPad-content optimaal weergeven.
De klaslokalen van Caxton College zijn uitgerust met de nieuwste technologie
De klaslokalen van Caxton College zijn uitgerust met de nieuwste technologie
"De docenten hebben gekozen voor de projectietechnologie van CASIO," legt Amparo Gil, directrice van Caxton College uit. Dezelfde docenten hebben ook besloten om voor de technologie van CASIO te kiezen toen ze zagen hoe goed deze projectoren iPad-displays kopieerden en hoe snel ze in en uit te schakelen zijn.

Momenteel maken de meer dan 1200 studenten op Caxton College gebruik van deze technologie. En dankzij de oplossingen die CASIO-projectoren en Apple-tv's bieden, kunnen docenten de content van de iPad van iedere student projecteren met een draadloze verbinding.
Deze connectie versterkt CASIO's positie als een projectie-oplossing die de huidige technologieën biedt en laat zien dat het Japanse bedrijf zich specialiseert in onderwijs met producten die variëren van de bekende rekenmachine tot de minder bekende elektronische woordenboeken. CASIO's toewijding aan taalonderwijs krijgt nu ook in Spanje voet aan de grond en het bedrijf ziet een zonnige toekomst voor overeenkomsten met eersteklas Britse scholen zoals Caxton tegemoet.